Qui som


“A la llar d’infants Blancaneus els protagonistes són els infants amb els seus interessos i les seves necessitats”

La llar d’infants Blancaneus és un Centre Municipal autoritzat pel Departament d’Ensenyament que atén infants de 4 mesos a 3 anys.

L’escola l’entenem com una suma de tres puntals: els infants, les famílies i l’equip educatiu.

Aquest equip educatiu està format pel conjunt de professionals que treballen en col·laboració amb les famílies, assumint, cada una, la responsabilitat que li pertoca. Dins l’equip les decisions es prenen de forma conjunta. En aquesta etapa educativa, les mestres i les educadores vivim amb els nens, compartim moments de la seva vida, i ens n’ocupen directament. Això comporta que el personal, a més d’estar qualificat acadèmicament, posseeix bones aptituds i uns anys d’experiència.


L’equip de mestres

MESTRES009-1

Consol Aran

Cuinera

Tinc dos fills i m’agrada la natació, caminar, córrer, també m’ha agradat sempre la cuina i poder cuinar i llevar de la migdiada aquests petits és un plaer.

MESTRES017-1

Dolors Prat

Educadora

M’agrada passar els estius a la platja, caminar i fer ioga. Visc amb en Joan el meu marit a Torelló i tenim una filla i un fill. I fa més de 40 anys que sóc a la Blancaneus.

MESTRES015-1

Olga García

Educadora

Fa més de 15 anys que sóc a la Blancaneus, a més de la meva feina, també m’agrada molt fer manualitats i fer caminades. Visc a Torelló i tinc un fill i una filla.

MESTRES013-1

Mireia López

Educadora

Estic a l’equip de la Blancaneus des del 2008, tinc un fill i una filla, sóc pescallunes de naixement i m’agrada participar als actes del poble de Torelló.

MESTRES008-1

Montse Rossell

Educadora

M’agrada caminar i gaudir de la natura, i treballo a la Blancaneus des del 1979.

MESTRES010-1

Judith Illamola

Mestra i membre de l’equip directiu

Des del 1998 sóc mestra a la llar d’infants Blancaneus i mare de dos fills. M’apassiona la meva feina, la fotografia, la natura, els balls de saló i l’escalada.

MESTRES007-1

Nuri Camprubí

Mestra i membre de l’equip directiu

Des del 1998 sóc mestra a la Blancaneus i m’agrada la meva feina on sempre aprenc coses. Tinc una filla i la meva afició és caminar i la natura.

MESTRES016-1

Marta Jufré

Mestra i membre de l’equip directiu

M’agraden molt els animals, les manualitats i el bricolatge. Visc a Roda de Ter i tinc dos fills. Des del 1999  formo part de l’equip de la Blancaneus.

MESTRES012-1

Magda Valero

Educadora

Visc a Torelló i des del 2015 que treballo a la Blancaneus,  tinc un fill petit  amb qui m’agrada molt gaudir de l’aire lliure.