Qui som


“A la llar d’infants Blancaneus els protagonistes són els infants amb els seus interessos i les seves necessitats”

La llar d’infants Blancaneus és un Centre Municipal autoritzat pel Departament d’Ensenyament que atén infants de 4 mesos a 3 anys.

L’escola l’entenem com una suma de tres puntals: els infants, les famílies i l’equip educatiu.

Aquest equip educatiu està format pel conjunt de professionals que treballen en col·laboració amb les famílies, assumint, cada una, la responsabilitat que li pertoca. Dins l’equip les decisions es prenen de forma conjunta. En aquesta etapa educativa, les mestres i les educadores vivim amb els nens, compartim moments de la seva vida, i ens n’ocupen directament. Això comporta que el personal, a més d’estar qualificat acadèmicament, posseeix bones aptituds i uns anys d’experiència.


 

L’equip de mestres

 

mestra01.jpg
Tinc dos fills i m’agrada la natació, caminar, córrer, també m’ha agradat sempre la cuina i poder cuinar i llevar de la migdiada aquests petits és un plaer.

Consol Aran

Cuinera
mestra02.jpg
M’agrada passar els estius a la platja, caminar i fer ioga. Visc amb en Joan el meu marit a Torelló i tenim una filla i un fill. I fa més de 35 anys que sóc a la Blancaneus.

Dolors Prat

Educadora
mestra03.jpg
Fa mé de 10 anys que sóc a la Blancaneus, a més de la meva feina, també m’agrada molt fer manualitats i fer caminades. Visc a Torelló i tinc un fill i una filla.

Olga García

Educadora
mestra04.jpg
Estic a l’equip de la Blancaneus des de fa més de 7 anys, tinc un fill, sóc pescallunes de naixement i m’agrada participar als actes del poble de Torelló.

Mireia López

Educadora
mestra05.jpg
M’agrada caminar i gaudir de la natura, i treballo a la Blancaneus des de fa més de 35 anys.

Montse Rossell

Educadora
 

 

mestra06.jpg
Ja fa més de 15 anys que aprenc a créixer com a mestra i com mare de dos fills. M’apassiona la meva feina, la fotografia, la natura, els balls de saló, l’escalada i l’esquí.

Judith Illamola

Mestra i membre de l'equip directiu
mestra07.jpg
Fa més 15 anys que sóc a la Blancaneus i m’agrada la meva feina on sempre aprenc coses. Sóc mare d’una nena. La meva afició és caminar i la natura.

Nuri Camprubí

Mestra i membre de l'equip directiu
mestra08.jpg
Visc a Sant Vicenç de Torelló, tinc dos fills i m’agrada caminar i provar coses a la cuina. Fa quasi 40 anys que treballo a la Blancaneus.

Assumpta Pujol

Educadora
mestra09.jpg
M’agraden molt els animals i visc en una masia a St. Martí Sescorts amb la meva parella i el meu fill. Fa més 15 anys que formo part de l’equip de la Blancaneus.

Marta Jufré

Mestra i membre de l'equip directiu
IMG_20160425_120528-Copia-3.jpg
Visc a Torelló i des del 2015 que treballo a la Blancaneus i tinc un fill petit amb qui m’agrada molt gaudir de l’aire lliure.

Magda Valero

Educadora
 

 

IMG_8210.jpg
Visc a Torelló, he viscut  l’experiència com infant en aquest centre i ara formo part de l’equip educatiu. Simpàtica i divertida, dos trets claus per enriquir la vida dels infants.

Andrea Vila

Educadora