Qui som


“A la llar d’infants Blancaneus els protagonistes són els infants amb els seus interessos i les seves necessitats”

La llar d’infants Blancaneus és un Centre Municipal autoritzat pel Departament d’Ensenyament que atén infants de 4 mesos a 3 anys.

L’escola l’entenem com una suma de tres puntals: els infants, les famílies i l’equip educatiu.

Aquest equip educatiu està format pel conjunt de professionals que treballen en col·laboració amb les famílies, assumint, cada una, la responsabilitat que li pertoca. Dins l’equip les decisions es prenen de forma conjunta. En aquesta etapa educativa, les mestres i les educadores vivim amb els nens, compartim moments de la seva vida, i ens n’ocupen directament. Això comporta que el personal, a més d’estar qualificat acadèmicament, posseeix bones aptituds i uns anys d’experiència.


L’equip de mestres

BLANCANEUS MESTRES021

Consol Aran

Cuinera

Tinc dos fills i m’agrada la natació, caminar, córrer, també m’ha agradat sempre la cuina i poder cuinar i llevar de la migdiada aquests petits és un plaer.

BLANCANEUS MESTRES012

Cintia Simon

Educadora

Em considero una persona molt dinàmica, divertida i positiva. M’encanta ser educadora, aprenc molt amb els infants i estic molt agraïda de poder passar temps gaudint amb ells. M’agrada la dansa, la música i els animals.

BLANCANEUS MESTRES013

Olga García

Educadora

Fa més de 15 anys que sóc a la Blancaneus, a més de la meva feina, també m’agrada molt fer manualitats i fer caminades. Visc a Torelló i tinc un fill i una filla.

BLANCANEUS MESTRES020

Mireia López

Educadora

Estic a l’equip de la Blancaneus des del 2008, tinc un fill i una filla, sóc pescallunes de naixement i m’agrada participar als actes del poble de Torelló.

BLANCANEUS MESTRES004

Judith Illamola

Mestra i membre de l’equip directiu

Des del 1998 sóc mestra a la llar d’infants Blancaneus i mare de dos fills. M’apassiona la meva feina, la fotografia, la natura, els balls de saló i l’escalada.

BLANCANEUS MESTRES005

Anna Pineda

Educadora

Visc a St Vicenç i sóc mare de L’Èlia i en Ferran
Sempre miro de buscar el cantó positiu de les coses.
M’encanta fer plans amb família i amics
I sóc una enamorada de la costura creativa.

BLANCANEUS MESTRES009

Nuri Camprubí

Mestra i membre de l’equip directiu

Des del 1998 sóc mestra a la Blancaneus i m’agrada la meva feina on sempre aprenc coses. Tinc una filla i la meva afició és caminar i la natura.

BLANCANEUS MESTRES002

Marta Jufré

Mestra i membre de l’equip directiu

M’agraden molt els animals, les manualitats i el bricolatge. Visc a Roda de Ter i tinc dos fills. Des del 1999  formo part de l’equip de la Blancaneus.

BLANCANEUS MESTRES018

Magda Valero

Educadora

Visc a Torelló i des del 2015 que treballo a la Blancaneus,  tinc un fill i una filla amb qui m’agrada molt gaudir de l’aire lliure.

BLANCANEUS MESTRES015

Ivet Sallent

Educadora

Tinc un fill petit amb el que  compartim mil aventures. Practico ioga, m’encanta el mar i m’apassiona la meva feina.

BLANCANEUS MESTRES007

Vero Mateo

Educadora

Sóc de Torelló, i també hi visc. Em considero una persona divertida, m’agrada molt escoltar música, ballar i anar a caminar. En el meu temps lliure m’agrada passar-lo amb els amics i família i poder gaudir dels bons moments.