Preguntes freqüents


Tens preguntes? Aquí trobaràs unes quantes respostes!


1-Si no puc venir a portar el meu fill, ni venir a buscar-lo com m’assabentaré de les coses?

No patiu, tenim molts mitjans per comunicar-nos: les famílies disposen d’una aplicació al mòbil, el kindertic, on tant la família com les educadores escriuen com ha estat l’infant, què ha fet o com ha anat el dia, això ens permet tenir un canal de comunicació ràpida i eficaç.

Per altra banda, tenim les xarxes socials i la web on podeu veure petits moments del nostre dia a dia.

A l’aula fem un llibre recull de petits moments, el cap de setmana que vulgueu us el podeu endur a casa per veure’l amb el vostre fill.

A final de cada trimestre les famílies que ho desitgin, podran adquirir un recull fotogràfic de les activitats que han fet a cada aula.

També teniu l’opció de demanar una entrevista periòdicament amb l’educadora del vostre fill/a, per informar-vos de com està anant el curs, i l’evolució de l’infant.


2-Si està malalt o té febre que hem de fer?

Si el nen/a té més de 38 de febre no pot venir a la llar d’infants , i us demanem que estigui 24 hores sense febre abans de tornar al centre. 

En el cas de tenir vòmits o diarrees cal que es quedi a casa, ja que no es trobarà bé per seguir el ritme de l’escola.

Podeu llegir la normativa i funcionament de les llars d’infants on està tot aquest tema més especificat.


3-Pel meu fill/a porta sempre un nino, una manteta o un xumet, li puc portar a l’escola?

Per suposat que sí, i més als primers dies, és necessari que l’infant se senti còmode i com a casa en la mesura del possible, per tant és molt important que no el privem del nino, la pipa o la manteta. Mica en mica, ell mateix l’anirà deixant a la motxilla, fins que no li farà falta portar-lo.


4-Quan haig d’avisar si el meu fill/a es queda dinar, berenar o a horari d’acollida?

En el cas de l’horari d’acollida si podeu avisar el dia abans, perfecte, si no, no hi ha problema en portar-lo sense avisar.

En el cas del dinar o el berenar, només cal avisar el mateix dia abans de les 10 del matí.


5-I si el meu fill/a ha de fer dieta?

Només cal que ho feu saber al centre, abans de les 10 del matí i la Consol us prepararà el dinar i/o berenar que li convingui al vostre fill/a.


6-On compreu els aliments?

La nostra cuinera, la Consol, compra abans de venir a la llar d’infants tots els productes que necessita a les botigues del barri de Montserrat.


7-Com ho farem per treure els bolquers?

No patiu, les vostres educadores us ajudaran en tot el procés i us assessoraran de com fer-ho. Intentem que sigui un canvi tranquil i molt parlat amb la família. D’aquesta manera ens assegurem que el nen/a està preparat i que no li provocarem estrés. La clau de del control d’esfínters és el diàleg entre les persones que tenim cura de l’infant: la família i les educadores.