Qui som


“A la llar d’infants Blancaneus els protagonistes són els infants amb els seus interessos i les seves necessitats”

La llar d’infants Blancaneus és un Centre Municipal autoritzat pel Departament d’Ensenyament que atén infants de 4 mesos a 3 anys.

L’escola l’entenem com una suma de tres puntals: els infants, les famílies i l’equip educatiu.

Aquest equip educatiu està format pel conjunt de professionals que treballen en col·laboració amb les famílies, assumint, cada una, la responsabilitat que li pertoca. Dins l’equip les decisions es prenen de forma conjunta. En aquesta etapa educativa, les mestres i les educadores vivim amb els nens, compartim moments de la seva vida, i ens n’ocupen directament. Això comporta que el personal, a més d’estar qualificat acadèmicament, posseeix bones aptituds i uns anys d’experiència.


L’equip de mestres

MESTRES009-1.jpg
Tinc dos fills i m’agrada la natació, caminar, córrer, també m’ha agradat sempre la cuina i poder cuinar i llevar de la migdiada aquests petits és un plaer.

Consol Aran

Cuinera
MESTRES017-1.jpg
M’agrada passar els estius a la platja, caminar i fer ioga. Visc amb en Joan el meu marit a Torelló i tenim una filla i un fill. I fa més de 40 anys que sóc a la Blancaneus.

Dolors Prat

Educadora
MESTRES015-1.jpg
Fa més de 15 anys que sóc a la Blancaneus, a més de la meva feina, també m’agrada molt fer manualitats i fer caminades. Visc a Torelló i tinc un fill i una filla.

Olga García

Educadora
MESTRES013-1.jpg
Estic a l’equip de la Blancaneus des del 2008, tinc un fill i una filla, sóc pescallunes de naixement i m’agrada participar als actes del poble de Torelló.

Mireia López

Educadora
MESTRES008-1.jpg
M’agrada caminar i gaudir de la natura, i treballo a la Blancaneus des del 1979.

Montse Rossell

Educadora
MESTRES010-1.jpg
Des del 1998 sóc mestra a la llar d’infants Blancaneus i mare de dos fills. M’apassiona la meva feina, la fotografia, la natura, els balls de saló i l’escalada.

Judith Illamola

Mestra i membre de l'equip directiu
MESTRES007-1.jpg
Des del 1998 sóc mestra a la Blancaneus i m’agrada la meva feina on sempre aprenc coses. Tinc una filla i la meva afició és caminar i la natura.

Nuri Camprubí

Mestra i membre de l'equip directiu
MESTRES018-1.jpg
Visc a Sant Vicenç de Torelló, tinc dos fills i m’agrada cosir i fer manualitats. Des del 2019 que treballo a la Blancaneus.

Anna Pineda

Educadora
MESTRES016-1.jpg
M’agraden molt els animals, les manualitats i el bricolatge. Visc a Roda de Ter i tinc dos fills. Des del 1999  formo part de l’equip de la Blancaneus.

Marta Jufré

Mestra i membre de l'equip directiu
MESTRES012-1.jpg
Visc a Torelló i des del 2015 que treballo a la Blancaneus,  tinc un fill petit  amb qui m’agrada molt gaudir de l’aire lliure.

Magda Valero

Educadora
MESTRES011-1.jpg
Visc a Torelló, he viscut  l’experiència com infant en aquest centre i ara formo part de l’equip educatiu. Simpàtica i divertida, dos trets claus per enriquir la vida dels infants.

Andrea Vila

Educadora