Serveis


Informacions útils dels nostres serveis

Aquí podreu trobar un seguit de informacions que us poden ser útils, hi trobareu els menús de cada dia de la setmana (que us ajudaran a planificar els àpats que els infants facin fora de l’escola), podeu consultar horaris, preus… De totes maneres l’equip de la llar d’infants està a la vostra disposició per a qualsevol dubte.


Horari d’acollida

  • La llar d’infants Blancaneus té un horari molt ampli que ajuda a les famílies a conciliar vida laboral i familiar. Per això oferim el servei d’acollida de matí de 3/4 de 8h a 3/4 de 9 del matí. Durant aquesta estona els nens i nenes estan amb educadores i mestres del centre conegudes pels infants.


Cuina pròpia i els nostres menús

  • És remarcable el fet que el centre gaudeixi de cuina pròpia, que permet fer uns menús adequats a l’edat i a les necessitats dels infants.Els nostres menús són rics i equilibrats ja que estan avalats per una dietista. Aquesta varietat d’aliments ajuda a gaudir dels diferents gustos, textures i sensacions. A més, es cuina al moment, per tant, els infants sempre gaudiran d’aliments acabats de preparar.
  • Considerem l’estona dels àpats com una activitat educativa més ja que, a part de cobrir la seva necessitat bàsica d’alimentar-se, és un moment òptim per relacionar-se amb els companys/es i adquirir uns hàbits d’autonomia..
  • També creiem que és molt rellevant el fet que són les pròpies educadores dels infants qui els acompanyen a l’hora de dinar. Elles els coneixen molt bé i saben com han passat el matí, coneixen les seves preferències i el seu estat general. A part per l’infant és una persona amb qui té un fort lligam emocional, i per tant fa que els infants se sentin més còmodes i relaxats menjant al seu costat.
  • Dir que les famílies reben diàriament al mòbil el menú de dinar i berenar  a l’aplicació Kindertic (en el cas dels que són fixes) i en el cas de les famílies que són eventuals, ho poden consultar també a l’aplicació kindertic.

menú de berenars

Dinars primavera-estiu

Dinars tardor-hivern


Moments de descans

  • Especialment a l’edat de 0 a 3 anys el descans és fonamental. Per això disposem de zones de descans (dormitoris) on cada infant té el seu llitet.
  • Durant el primer any el nen pot fer petites migdiades al matí, al migdia i a la tarda, per això el dormitori està al costat de la seva aula, per poder-lo utilitzar quan a cada infant li convingui.
  • Passat l’any d’edat ja van perdent el son del matí i de la tarda per anar fent més llarg el del migdia.